Βιβλιοπρόταση: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΥΣΙΑ, της ΚΙΚΗΣ ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΟΥ, από εκδόσεις BELL


(Της Γιώτας Βασιλείου)

Την Κική Τσιλιγγερίδου την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από την τριλογία με πρωταγωνίστρια τη Στέλλα Άνταμς, μια ηρωίδα εντελώς διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει. Αντισυμβατική, αντικοινωνική και σκληρό καρύδι. Μια ηρωίδα που δεν γίνεται εύκολα συμπαθής αλλά που με έναν περίεργο τρόπο, καταφέρνει και σε κερδίζει.

Με το νέο της βιβλίο η συγγραφέας μας ξανασυστήνεται με μια ιστορία που θυμίζει περισσότερο ψυχολογικό θρίλερ αλλά διαθέτει μπόλικο μυστήριο και αγωνία. Η νέα περιπέτεια τιτλοφορείται «Η τελευταία θυσία» κι έρχεται στις βιβλιοθήκες μας με ένα εκπληκτικό εξώφυλλο, το οποίο τα λέει όλα και τίποτα! Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα μικρό χωριό της Χαλκιδικής, την Άργιλο. Διαθέτει δε, όλα αυτά τα στοιχεία που ζητάει κανείς από τα καλοκαιρινά του αναγνώσματα: Ωραία γραφή, δυναμικούς χαρακτήρες, ανατρεπτική πλοκή γρήγορη εξέλιξη, μυστικά, ψέματα και βιντεοταινίες! Καλά όχι, βιντεοταινίες δεν έχει αλλά έχει όλα τα άλλα! Διαβάζεται δε εύκολα κι αβίαστα και το σίγουρο είναι ότι όποιος το αρχίσει θα το τελειώσει σε λίγες μόνο ώρες. 

Αν λοιπόν σου αρέσουν οι ιστορίες με:

  • Καλοκαιρινή διάθεση με μυστήριο και αγωνία
  • Όμορφα και ρεαλιστικά πλασμένους χαρακτήρες
  • Καταβύθιση στον ψυχισμό των ηρώων 
  • Πλοκή που εξελίσσεται ομαλά, χωρίς σκαμπανεβάσματα 
  • Ρεαλιστικούς και στακάτους διαλόγους και
  • Ανατρεπτικό φινάλε

τότε «Η τελευταία θυσία» είναι για σένα. Και μη ξεχνάς πως μυστήρια σαν κι αυτά που συμβαίνουν στη Χαλκιδική… δεν έχει! 😉

Διαβάστε περισσότερα ή αγοράστε το βιβλίο εδώ.


Σχόλια