Book Review: #ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΛΙΚ ΜΕ ΤΑΚΤ, της ΕΡΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, από εκδόσεις BELL



(Της Γιώτας Βασιλείου)

Ένα έξυπνο, αστείο και σπιρτόζικο βιβλιαράκι, που διαβάζεται σαν δροσιστικό σφηνάκι καρπούζι και μοιράζεται μαζί μας έξυπνες ιδέες για να ξεφεύγουμε από τις διαδικτυακές... Κακοτοπιές.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να σας στείλουν μια πρόσκληση για μιαν εκδηλώση και να μην πουν ούτε κουβέντα παραπάνω; Ή το χειρότερο, να στείλουν αίτημα κι όταν τους αποδεχτείτε το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να σας προσκαλέσουν να κάνετε λαικ στη σελίδα τους; Και πόσες φορές κάποιο άτομο με ένα και μόνο σχόλιό του κατακρημνίζει όλη την καλή διάθεση που έχετε χτίσει με ένα ποστ σας; Τέτοιου είδους λοιπόν, αλλά με εσάνς καλοκαιριού, είναι τα "στραβοπατήματα" που θίγει με αυτό το χιουμοριστικό σαβουάρ βιβρ των σόσιαλ μίντια η Έρικα Αθανασίου.

Σε μια εποχή που το κινητό έχει γίνει η προέκταση του χεριού μας και η πραγματική ζωή κονταροχτυπιέται με την ψηφιακή, το να ξέρουμε πως να φερθούμε στον ψηφιακό μας περίγυρο είναι, αν μη τι άλλο, ένα προσόν που θα μας ξεχωρίσει από τις μάζες.

"Κλικ με Τακτ" λοιπόν, γιατί τα κλικ είναι πολλά αλλά από τακτ, οι περισσότεροι πάσχουμε!

Υ.Γ. Τα σκιτσάκια που συνοδεύουν τα κείμενα δεν θα πω ότι με ξετρέλαναν προσωπικά ως τεχνική, αλλά ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος του βιβλίου και με το ύφος του κειμένου και στην τελική δεν πρόκειται για καλλιτεχνικό λεύκωμα, έτσι δεν είναι;

Καλές αναγνώσεις!

Βρείτε το βιβλίο εδώ.

Σχόλια