3 ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL


ΦΥΓΗ (RUN AWAY), ΤΟΥ HARLAN COBEN

Μπορείς να τη σώσεις;
Μπορείς να επιβιώσεις; 

Σύνοψη:
Η κόρη σου εξαφανίζεται. Είναι εθισμένη στα ναρκωτικά και σ’ ένα φίλο που την κακοποιεί.  Αλλά σου έχει δείξει ξεκάθαρα ότι δε θέλει να τη βρεις. Μια μέρα τη βλέπεις τυχαία. Παίζει κιθάρα στο Σέντραλ Παρκ. Αλλά δεν είναι πια το κορίτσι που θυμόσουν. Αυτή η γυναίκα ζει στο περιθώριο και το φόβο και είναι φανερό ότι έχει σοβαρά μπλεξίματα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, την πλησιάζεις και την παρακαλείς να γυρίσει στο σπίτι. Εκείνη το βάζει στα πόδια.

Τότε κάνεις το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας γονιός: την ακολουθείς σ’ έναν σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο που δεν ήξερες καν ότι υπήρχε. Πριν καλά καλά το καταλάβεις, η οικογένειά σου και η ίδια σου η ζωή κρέμονται από μια κλωστή. Και για να προστατεύσεις την κόρη σου από τα κακά αυτού του κόσμου, πρέπει να τα αντιμετωπίσεις καταπρόσωπο. Μόνος σου.

Ένα θρίλερ «εθιστικό σαν ναρκωτικό» (Shots Magazine), ένα μυθιστόρημα «πραγματικά ξεχωριστό» (Lee Child) γεμάτο «εκπλήξεις και ανατροπές που θα σας κρατήσει ξάγρυπνους μέχρι  πολύ πιο αργά απ’ ό,τι θα περιμένατε» (HEAT). «Όλα τα θρίλερ του Χάρλαν Κόμπεν είναι καθηλωτικά, αλλά πότε πότε γράφει κάποιο που ξεπερνάει ακόμα και τον ήδη ψηλό δικό του πήχη. Το Φυγή είναι ένα απ’ αυτά» (The Times online).

Διάβασε περισσότερα ή αγόρασε το βιβλίο εδώ.




ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΒΥΣΣΟ, ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Αντέχεις να ακούσεις την αλήθεια;


Σύνοψη:
Πόσο σκοτάδι μπορεί να χωρέσει η ψυχή ενός ανθρώπου;

Ο Ανδρέας θα αναγκαστεί να το ανακαλύψει όταν ο εφιάλτης με τον οποίο είχε συμφιλιωθεί τα τελευταία τριάντα χρόνια θα εισβάλει στην πραγματικότητά του. Η ίδια γυναίκα μπροστά σε ένα σπίτι στοίχειωνε χωρίς νόημα τα όνειρά του. Τα λόγια της επαναλαμβάνονταν. Ξανά και ξανά. 

Γύρνα, εξιλέωση, το σπίτι μας, εκδίκηση... 

Παράνοια και φόβος τον κατακλύζουν όταν νιώθει την παρουσία της στον κόσμο του. Η ζωή του χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και ο ίδιος οδηγείται σε αδιέξοδο. Ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρει μια απάντηση για τα ολοζώντανα όνειρα που τον βασανίζουν, ο Ανδρέας θα φτάσει σε ένα απομακρυσμένο χωριό.

Ένας τόπος άγνωστος.

Ένας τόπος που θα φέρει στην επιφάνεια όσα ήταν καλά κρυμμένα μέσα του.
Ένας τόπος τον οποίο εκείνη εξουσιάζει.
Η αλήθεια θα αναδυθεί μέσα από τον τρόμο του απόκοσμου…
Μέσα από τις φωνές της αβύσσου...

Διάβασε περισσότερα ή αγόρασε το βιβλίο εδώ.





ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ, Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΑΜΣ_ΒΙΒΛΙΟ 2,  ΤΗΣ ΚΙΚΗΣ ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΟΥ

Η Στέλλα Άνταμς επιστρέφει, μέσα σε μια… Πύρινη Κόλαση

Σε μετάφραση του Βαγγέλη Γιαννίση

Σύνοψη:
Η Αθήνα καίγεται από τον καύσωνα. Οι πάντες υποφέρουν. Όχι όμως όπως υπέφερε ο νεαρός τηλεπαρουσιαστής στο οροφοδιαμέρισμα της Δαφνομήλη, στον Λυκαβηττό.

Το ολόγυμνο πτώμα του ήταν ξαπλωμένο ανάσκελα στο μέσο του κρεβατιού, με τα χέρια διάπλατα ανοιχτά και τα πόδια τεντωμένα και διπλωμένα στους αστραγάλους. Το αίμα του είχε ποτίσει τα πάντα. Αλλά το περισσότερο ήταν συγκεντρωμένο στο στήθος… και χαμηλά στην κοιλιά του. Ο Αλέξανδρος Κορρές βασανίστηκε πριν πεθάνει. Ο δολοφόνος έκανε τα πάντα για να υποφέρει όσο γινόταν περισσότερο. Για να τρελαθεί.

Η Στέλλα Άνταμς ξέρει ότι αυτή τη φορά έχει να κάνει με έναν σαδιστικό δολοφόνο, έναν σίριαλ κίλερ που τρέφεται από τον πόνο των άλλων και σκηνοθετεί με κάθε λεπτομέρεια τις ενέργειές του. Ξέρει ακόμη ότι στο πρόσωπο του βασανιστή μπορεί να δει την αντανάκλαση του κρυφού εαυτού της.

Και ξέρει πως, για να τον πιάσει, πρέπει να περπατήσει μέσα στην ίδια την Κόλαση. Η δεύτερη περιπέτεια της αστυνόμου Στέλλα Άνταμς είναι μια κατάβαση στη φρίκη.

Διάβασε περισσότερα ή αγόρασε το βιβλίο εδώ.

Σχόλια