ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ/ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Σε LIVE HOME STREAMING, η παρουσίαση/συζήτηση του βιβλίου του Ν. Γκίκα "Η διαθήκη του δολοφόνου"

Αναφέρει στο σχετικό post της πρόσκλησης στο Facebook ο Νίκος Γκίκας, συγγραφέας του αστυνομικού μυθιστορήματος "Η διαθήκη του δολοφόνου":

"Η αλήθεια είναι πως είχα προετοιμάσει δύο ταξίδια το προσεχές διάστημα, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα, για να δω παλιούς φίλους και παλιούς συμμαθητές, για να γνωρίσω κάποιους που με τίμησαν δείχνοντας ενδιαφέρον για το βιβλίο και για να κλείσω με αυτόν τον τρόπο τον κύκλο της Διαθήκης του Δολοφόνου. Παράλληλα, είχα στο μυαλό μου μια ακόμα παρουσίαση στην Αθήνα για όσους δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο Books Plus τον περασμένο Νοέμβρη.

Επειδή, όμως, οι περιστάσεις δεν το επιτρέπουν, επειδή σύντομα θα υποχρεωθώ να προχωρήσω... παρακάτω και αφού κανείς δε γνωρίζει για πόσο ακόμα θα #μένουμε_σπίτι, σκέφτηκα να κλείσω τον κύκλο της Διαθήκης με μια live μετάδοση από το Facebook, αυτήν την Παρασκευή, 27 Μαρτίου, στις 20:00, όπου θα συζητήσουμε για το μυθιστόρημα, εγώ από το σπίτι μου κι όποιος επιθυμεί από το δικό του.

Δεν πρόκειται για μια τυπική παρουσίαση βιβλίου. Θα μιλήσουμε για τα πάντα, πράγμα που σημαίνει πως θα αναφερθούμε στην αρχή, στην εξέλιξη και στην επίλυση του μύθου. Θα προσπαθήσω επίσης να εξηγήσω τη μέθοδο που ακολούθησα, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την αποτύπωση της ιστορίας, εν συντομία και χωρίς περιττές φλυαρίες. Πάει να πει, θα μιλήσω για λίγα λεπτά live και μετά η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στα σχόλια κάτω από το βίντεο. Νομίζω 20-30 λεπτά (το πολύ) είναι αρκετά και στα όρια του μέτρου για κάποιον που παρακολουθεί από οθόνη. Από κει και πέρα καταντά κουραστικό να ακούς κάποιον να μιλά και να μιλά και να μιλά και το συμβάν χάνει την αξία του.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Αν κάποιος σκοπεύει να αποκτήσει το βιβλίο ή το έχει αποκτήσει άλλα δεν το διάβασε ακόμα, καλό θα ήταν να μην παρακολουθήσει το βίντεο. Θα χαρώ να δω σχόλια και ερωτήσεις, πάσης φύσεως, από όσους το διάβασαν, ακόμα και από κάποιον που δεν το έχει διαβάσει και δε σκοπεύει να το κάνει. Περισσότερο με ενδιαφέρει να ακούσω:

  • απορίες
  • στοιχεία που σας ενόχλησαν
  • κάτι που μπορεί να βρήκατε υπερβολικό (ή απλώς...βολικό)
  • και οτιδήποτε άλλο σας άφησε αρνητική εντύπωση


Πότε: Την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020, στις 20:00 το βράδυ
Που: Σε live home-streaming...
Χορηγός επικοινωνίας: Ο ακατονόμαστος

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ή και να αγοράσετε το βιβλίο εδώ.

Σχόλια